logo Pianostemmer Simeon KlompmakerPianostemmer Simeon Klompmaker

Te koop

Welkom in mijn "digitale showroom". Zoekt u een nieuwe of tweedehands piano?
Neem gerust contact op als u adviezen wilt. Ik heb (nog) geen echte showroom, maar ik kan u wel adviseren bij aankoop. Hieronder plaats ik instrumenten die bij klanten van mij te koop staan.
Helemaal onderaan staan de spelregels voor het kopen of verkopen van een piano of vleugel.-Petrof vleugel te koop, zwart hoogglans, 1m92. Bouwjaar 2006. Vraagprijs €11.000,-.
Model PIII. Deze forse vleugel heeft een heldere toon en is nog erg nieuw.-Rippen Maestro piano te koop. Zwart hoogglans en mahonie rood. Vraagprijs €1500,-.
Gebouwd door Rippen in Ede, rechtsnarig, met unieke vorm. Ongeveer 25 jaar geleden voorzien van nieuwe hamerkoppen, en zwart/rood afgewerkt.


-Rösler piano te koop (bruin). Tjechische piano uit 1951. Vraagprijs €400,-.
Leuke studiepiano om mee te starten.-August Förster piano te koop (bruin). Tjechische piano uit 1969. Vraagprijs €350,-.
Leuke studiepiano om mee te starten.-Young Chang piano te koop, bruin (kersenfineer), met kruk. In zeer goede staat. Vraagprijs €2600,-.
Bouwjaar 1977. Deze piano heeft een volle toon die de klank van de Yamaha-U1 erg dicht benadert, maar warmer is. Dit komt mede omdat de bassnaren vernieuwd zijn en de piano is geïntoneerd.-Feurich piano te koop. Nieuwe kwaliteitspiano met warme volle klank en goede prijs/kwaliteit verhouding. In zwart hoogglans of andere kleuren. Prijs op aanvraag (ong.€4900,-)

Meer info over deze piano: zie Feurich.com: mod122
Ook de andere Feurich-modellen zijn op bestelling leverbaar in elke gewenste kleur, via een collega in de regio (zonder website), op bestelling. Een nieuwe vleugel kan ook, of een grotere of kleinere piano, in wit, mahonie, etc.
De website Feurich.com: classic piano’s is zeker een bezoekje waard als u overweegt een nieuwe piano aan te schaffen!
-Berdux piano Deze piano is verkocht.-Bösendorfer piano Deze piano is verkocht.-Ibach piano Deze piano is verkocht.-Fibiger piano Deze piano is verkocht.
Spelregels

Spelregels voor het kopen / verkopen van een piano of vleugel:

Transport regelen en evt. transportkosten zijn verantwoordelijkheid van de koper. Neem gerust contact op wanneer u tips nodig heeft. Het "hondje" op deze foto is gratis te leen voor klanten.

Zoekt u een piano? Als u mij een email stuurt denk ik graag met u mee.
Hieronder wat vragen ter oriëntatie:
-Wat voor kast past in uw woonkamer? Zwart hoogglans? Wit? Mahonie? Bruin? Klassiek model? Laag of hoog?
-Wat voor klank wordt u blij van? Helder? Juist liever niet te scherp? Een warme klank? Een zware bas? Een piano met veel power of liever een wat zachtere klank omdat het huis wat gehorig is?
-Zijn er wensen voor het toucher (de aanslag)? Moet de piano heel licht spelen of mag het ook wat zwaarder zijn?

Over verkoopbemiddeling het volgende:
Wanneer een piano via mij verkocht wordt dan vraag ik daarvoor 1% tot 10% van de (uiteindelijke) verkoopprijs. Wat u hierbij geeft mag u zelf kiezen, afhankelijk van hoe tevreden u bent met de verkoop.
Als verkoper kiest u zelf de vraagprijs zoals deze op de website komt. Uiteraard kunt u van mij een prijsadvies krijgen.


Pianostemmer Simeon Klompmaker
Meester Jacob Anton Schorerstraat 10, 6836 HJ  Arnhem
06-10797440, email: info@simeonklompmaker.nl
Inschrijfnummer 09154457 K.V.K. Arnhem
BTW identificatienr. NL001852194B68
IBAN: NL88INGB0007866591, BIC: INGBNL2A