Blokfluitmuziek

Hallo blokfluitmuziekliefhebbers (hoop ik)

Tip voor downloaden; klik met je rechtermuisknop op de link en kies voor bestand (of "koppelingslocatie") opslaan / opslaan als.

Hier de muziek:

Duet voor alt- en basblokfluit
(heeft als hoogste noot voor de bas een d en is dus op vrijwel elke basblokfluit te spelen)
deel1(.gif) deel2(.gif), als 2 plaatjes, goed te printen lijkt mij.
(Deze .gif-bestanden zijn gemaakt op basis van het origineel, gemaakt in het oude dos-programma MusicPrinter Plus.... Nostalgisch.)
blokfluitduet.mus is de file voor Finale voor wie dat programma gebruikt.
blokfluitduet.PDF is de PDF daarvan.
blokfluitduet.mid is de MIDI-file. Zo kun je horen hoe de computer het afspeelt.
blokfluitduet.MP3 is het mp3tje: een eigen opname waarbij ik geen twee blokfluiten tegelijk kon bespelen helaas. Graag zou ik een keer samen met een andere blokfluitist (m/v) een betere opname maken. Stuur gerust een mailtje als u dit ziet zitten.

Reacties zijn ook welkom uiteraard!
info@simeonklompmaker.nlOver de componist

Simeon Klompmaker (1980) begon op 9-jarige leeftijd met hoboles. Dit is altijd zijn hoofdinstrument gebleven, maar er kwamen al gauw veel andere instrumenten bij, onder andere 5 maten blokfluit. Vanaf zijn twaalfde componeert hij af en toe muziek en ook dit is eigenlijk altijd zijn hobby gebleven, hoewel het soms moeilijk is om hier tijd voor te maken. Hij studeerde in 1998-1999 schoolmuziek in Arnhem, in 2000-2003 orthopedagogiek in Nijmegen en in 2005-2007 pianotechniek in Amsterdam. Hij is sinds 2006 werkzaam als pianostemmer, in 2011 getrouwd en in 2014 vader geworden.

Over het pianostemmen staat alles op www.simeonklompmaker.nl